Ana Sayfa Ara

Yeni Ford Tourneo Courier, Eda Erdem İle birlikte


30 Nisan 2024, Salı

SUV’leri Kıskandıran “Rol Model” Yeni Ford Tourneo Courier, Eda Erdem İle Bir Araya Geldi

İşlevselliği ve SUV benzeri şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Ford Otosan imzalı yeni nesil Tourneo Courier, sıra dışı yeni reklam filminde başarılı voleybolcu Eda Erdem ile başrolü paylaşıyor. Modern ve çok yönlü yapısıyla binek segmentinde bir ‘rol model’ olan yeni Ford Tourneo Courier, yüksek performansı ve geniş iç hacmiyle her maceraya hazır olmasının yanında sürücülere akıllı ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor.

Ford Tourneo Courier’nin görenleri kıskandıran reklam filmi yayınlandı. Filmde, tasarımı ve donanımıyla bambaşka bir araca dönüşen Tourneo Courier’nin, diğer tüm araçlara “rol model” olacağı iddiası ortaya konuluyor. Başrolünü, başarılı sporcu ve yine bir rol model olan Eda Erdem’in üstlendiği reklam filminde, Tourneo Courier’yi gören tüm araçlar, kendilerini değiştirerek ona benzemeye çalışıyor.

Tourneo Courier, yüksek performansı ve geniş iç hacmiyle her maceraya hazır olmasının yanında sürücülere akıllı ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor, sınıfının ötesinde teknolojileriyle görenleri kıskandırıyor. Ford Tourneo Courier, şerit takip ve çarpışma önleme sistemi, CarPlay bağlantısı, kablosuz şarj, akıllı hız yardımı, geri görüş kamerası ve geniş bagaj hacmiyle sınıfındaki diğer tüm araçların benzemek isteyeceği bir araç olarak ön plana çıkıyor.

Türkiye otomotiv endüstrisinin lider şirketi Ford Otosan’ın tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Tourneo Courier; şık tasarımı ve son teknoloji güvenlik özellikleriyle sıra dışı bir araç olarak dikkat çekiyor. Eda Erdem’in direksiyona geçtiği reklam filminde, sınıfının çok ötesinde bir rol model araç üretildiği gözler önüne seriliyor. Kampanya ve reklam filminin kreatif süreçleri VML imzası taşıyor. Filmin yapımını Public üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Dual oturuyor.

Reklam filmi linki: https://youtu.be/SgRefjzAvg0

Künye:

Reklamveren: Ford Türkiye

Reklamveren Temsilcileri: Talat İşçioğlu, Serkan Özerbay, Deniz Göktaş, Ahmet Meral, Gamze Keskin, Melisa Pattabanoğlu, İpeknaz Saraçoğlu, Ceren Sağlam

Reklam ajansı: VML Türkiye

Yönetici Kreatif Direktör: Arkın Kahyaoğlu

Kreatif Direktör: Halil Gökhan Tuna

Kreatif Ekip Lideri: Kaan Birkes, Gökçe Akın

Reklam Yazarı: Semih Hazar Akgün, Osman Alp Denizler, Emre Şuataman

Sanat Yönetmeni: Mehmet Duru, Okyay Deveci, Ece Özyiğit, Barış Cihan Peşmen

CSO: Fatih Tüylüoğlu

Strateji Direktörü: Mert Tuncer

Genel Müdür: Tunç Alankaya, Elif Önal

Müşteri İlişkileri Grup Direktörü: Özge Özkandemir, Bengü Bilgier

Müşteri İlişkileri Ekibi: İlayda Tokuçcu, Naz Uzkan, İpek Sobutay, Ceyda Çalışır

Sosyal Medya Ekibi: Tuna Özaslan, Merve Şimsek, Miray Temur

Ajans Prodüktörü: Fulya Akay, Tuğse Gökhan, Eda Arı

Prodüksiyon: Public

Yönetmen: Dual

Post Prodüksiyon: Abt İstanbul

Eda Erdem İletişim Ajansı: Key People Media