Ana Sayfa Ara

Lexus'un Autoshow'daki origami köşesi ilgi gördü


27 Nisan 2017, Perşembe

Lexus, 21-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen 2017 İstanbul Autoshow Fuarı’nda Omotenashi misafirperverliği ve Takumi işçiliğini yansıtan yeni standıyla büyük ilgi toplamayı başardı. Yeni modeli CT ve hibrit ürün yelpazesiyle fuara katılan premium otomobil üreticisi Lexus, ziyaretçilerin beğenisiyle karşılaştı.

Lexus’un felsefesinden ilham alan Autoshow standı, otomobillerinin yüksek kalitede işçiliğe sahip olmasında başrolü oynayan en az 25 yıllık deneyime sahip Takumi ustalarından izler taşıyor. Origami köşesinde, iki elini de kusursuz biçimde kullanan Takumi ustalarının yeteneklerinin ne kadar sıra dışı olduğu gösteriliyor. Ziyaretçiler baskın olmayan elleriyle doksan saniyeden kısa bir sürede Origami kedisi yapabilen Takumi ustalarının Lexus için önemini de dinleme şansı buluyorlar.

Takumi işçiliğinin anlatıldığı Origami köşesinin yanı sıra Japon misafirperverliği Omotenashi felsefesiyle hazırlanan konuk ağırlama salonu da markanın farklı yanlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Lexus’un spor otomobiller, SUV modelleri ve yarış aracının sergilendiği 12. Salondaki standında, fuar boyunca Lexus Butik ürünlerini incelemek ve satın almak da mümkün.