Ana Sayfa Ara

Black Friday DUSTER Black Shadow Kampanyası


24 Kasım 2017, Cuma

Black Friday kapsamında, sadece 19 adet Dacia Duster Blackshadow’a çok indirimli özel fiyatla sahip olma fırsatı, tüm Dacia Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor! Black Friday kampanyasına özel olarak 24-27 Kasım 2017 tarihleri arasında, sadece 19 adet Duster Blackshadow 1.5 dCi 110 bg EDC dizel otomatik vitesli araca, 6.600 TL’lik indirim ile, 89.900 TL’ye sahip olabilirsiniz! Üstelik sınırlı sayıdaki özel fiyatlı araçlardan satın alan 19 kişi’ye 500 Hopi Paracık!

Özel fiyatlı araç satışından, 24-27 Kasım 2017 tarihleri arasında dacia.com.tr üzerinden Black Friday kampanyası kapsamında oluşturulan satınalma formunu dolduran ve araç satışı fatura işlemlerini 30 Kasım 2017 tarihine (dahil) kadar tamamlayan ilk 19 kişi yararlanacaktır. Satınalma formu doldurmadan yetkili satıcılara gelen ve/veya araç satışı için gerekli fatura işlemleri 30 Kasım 2017 tarihine kadar tamamlanmayan ve/veya ilk 19 kişi arasına giremeyen talep sahipleri, yukarıda belirtilen fırsatlardan yararlanamazlar. Belirtilen fiyat ile Dacia tarafından sunulan finansman kampanyaları birlikte kullanılamaz. İndirimli fiyat, Renault MAİS A.Ş. tarafından belirlenen donanım ve renk seçeneğine sahip, 19 adet şasi için geçerlidir. Kampanya fırsatlarının farklı bir donanım ve renk seçeneği ve farklı bir şasi için uygulanması mümkün değildir. Seçili araçların donanım özellikleri ve renkleri farklılık gösterebilir. Belirtilen fiyat, Duster Blackshadow 1.5 dCi 110 bg EDC aracın kampanyalı tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. İlgili fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir.

Hediye Hopi Paracık yüklemesi için 30 Kasım’dan sonra SMS yoluyla hak sahibinin cep telefonu numarasına gönderilecek olan kod, hak sahibi tarafından Hopi uygulamasına girilmelidir. Yüklenen Hopi paracıklar 30 Kasım’dan sonra kullanılabilecektir. Hopi Paracık’ların hakedilebilmesi için dacia.com.tr üzerinden satınalma formunu doldurulmalı ve 19 adet özel fiyatlı araçtan biri satın alınmış olmalıdır. Satınalma formu doldurmadan yetkili satıcılara gelen ve/veya araç satışı için gerekli fatura işlemleri 30 Kasım 2017 tarihine kadar tamamlanamayan talep sahipleri, Hopi Paracık hediyesinden yararlanamazlar. Hopi Paracık yüklenebilmesi için kampanya formunda kullanılan cep telefonu numarası ile Hopi üyesinin cep telefon numarası aynı olmalıdır. Aksi taktirde Hopi paracık yüklemesi yapılamayacaktır. Hopi Paracık hediyesi, kişiye özel olarak sunulan bir fırsattır, başkasına devredilemez. Yüklenen Hopi Paracık’lar 13 Aralık 2017 tarihine kadar kullanılmalıdır.

Belirtilen kampanya, katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. Detaylı bilgiyi Dacia Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.